Tip 61: Smør, del I


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

I guder, hvor jeg dog hader hård smør. Og nej, jeg taler ikke om det ernæringsmæssige, hvor smør bare ikke er særlig hensigtsmæssig….jeg taler om det praktiske ved håndtering af smør.

Hvor man dog bare har bøvl ved at blødgøre smørret. Det bliver ujævnt fordelt på brødet. Og vupti, så har man taget mere end hvad godt er.

Hvad med at lade smørret blive blødt først. Bruge den dejlige svenske tradition med en decideret smørkniv, hvor man tager præcis den mængde smør man har brug for. Skulle man have taget lidt for meget, så kan man med sindrig håndtering af smørkniven bruge den på en sådan måde, at man kan lægge  overskydende smør tilbage.

Næringsinformation på smør:

Næringsinformation smør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.