Tip 60: Tykke vs. tynde skiver kødpålæg


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Nogen gange er man fristet til at bilde sig selv ind, at man tager tynde skiver…og så tager man bare nogen flere istedet for.  På den måde tager man faktisk flere kalorier end, hvis man nu valgte én tyk skive.

naturligvis er det smartest at tage få og tynde skiver.

Giv lige de skive-kalorier en tanke eller to ved dine næste frokoster.

Jeg er godt klar over, at det kan være lidt svært at folde én skive på en interessant måde i hverdagens frokoster, men der heldigvis et par muligheder…se med igen om et par dage og undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.