Tip 70: Hovedretten


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det er da hovedretten som lokker, når man går på restaurant.  Hvorfor så ikke bestille en hovedret, hvor den enkelte råvare kommer til sin ret og ikke bliver sovset ind smørbagt sovs eller tilsvarende.

Vælg en enkelt ret, hvor du reelt kan se, dufte og smage den enkelte ingrediens.   Giv dig også tid til at reelt at smage maden

Og når nu du derhjemme kan lave fornuftige grøntsager, hvorfor så ikke afprøve hvordan man kan gøre tingene “ude i byen”. Det kunne jo være, at din hverdagsgrønsag piftes op med et krydderi du ikke drømte om at bruge eller tilberedningen lige får en nøk i den gode retning, så du senere kan gøre kokkens kunst efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.