Tip 86: Mellemmåltid


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Måltid….det er næsten synd, at man skal bruger betegnelsen måltid, når man taler om et æble eller anden frugt.

Måske når man spiser æblet med samme tidsforbrug som et rigtig måltid, så er det sandsynligt at opleve hvad æblet egentlig kan give. Ikke at man kan smage vitaminer, hvilket ville være det rene vrøvl.  Æblet kan give noget andet. Kan holde sulten i skak; skabe fokus om det gode man gør for sig selv ved at spise et æble fremfor slik.

I hele taget: æbler er faktisk slet ikke så kedelige.  Bare husk at købe dem som ikke har haft så langt til supermarkedet og som er blevet behandlet mindst mulig.

æbleskiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.