Lørdagens læsestof

Ikke fordi jeg er den store boganmelder eller -læser for den sags skyld, men obligatorisk læsning for alle som vil igang med en seriøs vægttabsproces som ikke kan andet end at lykkedes er:

Aldrig mere vægtproblemer

På saxo.com skrev jeg for 4 år siden disse bevingede ord om bogen:

Det er nok den mest velskrevne bog på markedet for vægttab. Bogen lover ikke “nemme løsninger” eller “slank om 3 dage”. Man modtager en solid værktøjskasse til at komme kiloene til livs…for bestandig. Ligesom andre gør-det-selv-projekter, så er det ikke nok med at anskaffe sig materialerne og værktøjet, men man skal sandelig også gøre arbejdet. Bogen lægger stor vægt på psykologien ved vægttab og reducerer mad og motion til at fylde meget meget lidt i selve bogen. I din hverdag bør du – syntes jeg – bruge de psykologiske teknikker du får til at få styr på det med mad. Dine forventninger må ikke være, at bogen skal være et “hurtigt fiks” for så bliver du skuffet. Forvent at blive udfordret fysisk, mentalt, socialt og i hele taget i mange sammenhænge i dit liv resten af dit liv. Helt klart 5 ud af 5 fra mig.”

Ovenstående er stadig gældende og når du læser bogen igennem, så vil du opdage, at rigtig mange ideer har jeg overført til de3faktorer.dk, fordi jeg har fundet ud af at de virker for mig.

På introduktions-siden her på de3faktorer.dk skrev jeg noget om, at netop den bog ligesom kickstartede den sidste vægttabsproces i resten af mit liv. Det mener jeg stadig.
Jeg tager faktisk jævnlig fat i bestemte afsnit af bogen for lige at genopfriske nogen ideer som jeg måske skal til at implementere. Sidst var den 6. nøgle: Fysisk aktivitet som blev nærlæst.

Det er faktisk ikke helt tosset at læse tingene igen, når man har fået flyttet sig mentalt på mange punkter og man mangler ligesom den sidste puzzlespils-brik for at puslespillet ser fint ud.

De 7 nøgler er et uundværligt adgangsværktøj til at få gang og holde gang i processen.   Udover fast læsning her på sitet, så bør du helt klart ikke snyde dig selv for en ganske velskrevet bog til varigt vægttab.

www.de3faktorer.dk

This entry was posted in Indkøbskurv and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.