Nulpunkt


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Ok, endnu engang et indlæg om at gå tilbage til basisadfærden for at opnå vægttab.

Der har været alt for mange overspringshandlinger. for meget mad og snackprodukter, der lige skulle prøves.  Frokoster som blev spist i større mængder.  Og så den psykiske påvirkning af at være syg.

Jeg kan se på min kalender og når jeg mærker efter her nu…..at “energien” igen er tilstede at blive omsat til vægttab.  Den energi har jeg tænkt mig at tage.

Overskriften kalder jeg for nulpunkt, da jeg netop nulstiller alle de punkter jeg kan komme i tanker om som står i vejen for vægttab.

 

En tanke om “Nulpunkt”


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
    Mark siger:

    Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

    Lyder fornuftigt. De handler om at bruge energien, når den er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.