aftensmad, ikke i aften


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

har småspist hele dagen…..og selvom det er et par timer siden sidst, så tror jeg faktisk at jeg springer aftensmaden over iaften….ikke for kalorierne skyld eller et eller andet, men af den simple årsag, at jeg ikke er sulten.

Det er ikke farligt eller mærkeligt…..jeg er bare ikke sulten.

er lidt træt, men ikke pga. mangel på mad, men fordi jeg har været oppe siden lidt over 6 hertil morgen.

 

God nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.