Agurketid: nøgenhed

Ok, ikke så meget slankeri i dette indlæg.   Måske noget mere om kropsbillede, opfattelse af kroppen, det naturlige osv osv.

 

Hold da op, sjældent har et naturligt gøremål fået mig til tasterne som nu.

Det startede forleden, da jeg så nyhederne om en far, der blev fortørnet på sin 11årige datters vegne over nogen mænd, der badede nøgen ved en dansk strand. Klokken 8 om morgenen! som mændene har gjort i 15 år.
Og så ovenikøbet filmede denne badning  Og lagde videoen på youtube.

Sjældent tager en mand så meget fejl om så simpelt et emne!
Lad os bare tage den juridiske først:
Helt grundlæggende:  Det er ikke ulovligt at være nøgen ved en dansk strand!
Ordensbekendtgørelsen siger, at det er forbudt at udvise uanstændig eller anstødelig opførsel, der er egnet til at forulempe andre eller vække offentlig forargelse.
At være nøgen på en strand er endnu ikke uanstændigt eller anstødeligt opførsel, der er egnet til at forulempe andre. og da slet ikke til at vække offentlig forargelse.

Hvis mændene stod med stiv pik og rørte ved hinanden eller hver for sig…..så vil jeg nok også rynke lidt på panden.   men smidning af beklædning; gå ud på en badebro; bade; Gå tilbage igen; Iklæde sig igen.
Sorry, der skal man vist til noget mere tilknappede samfund for at finde en fortolkning af: forulempe, uanstændig eller anstødelig adfærd.

TIlgengæld er det forbudt at filme/fotografere personer og offentliggøre foto/film med disse personer, når disse personer ikke har givet deres samtykke.
Undtagelsen hertil er, når man tager et fotografi af en gågade eller område, hvor det er “menneskemylderet” eller tilsvarende som er det interessante i billedet.
Du kan IKKE engang lave en langtude fortolkning af dit videoklip at det skulle dreje sig om Enøs fortræffelige badebro/strand.  Du tiltaler folkene på billedet; ønsker en reaktion fra dem mv.   Så nej: det var videosekvens af disse personer, færdig bom.
At din tiltale ovenikøbet var decideret pinlig på flere fronter.
Der er også på lidt andre fronter, hvor faderen er “langt ude”:   Fx forholdet til en nøgen krop.
Lad os da bare sige, at disse mænd var grimme og på alle andre måder ikke lige var var Reklamedirektørens drøm af en fotomodel til næste kampagne.  [hint: faderen er reklamedirektør)..    So fucking what!    Mennesker er forskellige  og ja, nogen er ikke for kønne (undertegnede render heller ikke rundt med en adonis-krop, blot til almen orientering).   Men ude på en strand står der 9 nøgne mænd på vej til deres daglige – igennem 15 år – morgenbad.
Helt ærlig:  ja, man kan se deres ikke-erigeret penis.   Ohh skræk og rædsel…halvdelen af verdens befolkningen har en…den anden halvdel har set en….og den sidste rest som ikke har set en, jamen så brug dog googles billedsøgning. Se og få det overstået.   Det er faktisk ikke så interessant endda! Oftest bruges tissemanden netop kun til at urinere med.
Der er en fantastisk nem løsning, som man selv er i besiddelse af.  Det består af nakkemuskulatur, hvor man med en lille nem aktivering af de relevante muskler kan dreje sig væk fra synet af disse 9 mænds nøgne kroppe. Eller andre for den sags skyld.
For slet ikke tale om, at man jo kan lade være med at dukke op klokken 8 om morgenen, når nu man ved, at disse mænd er på stranden på dette tidspunkt.

Denne tåbe af en mand har ovenikøbet fået national tv til at bruge nyhedsudsendelses-tid på denne ikke-nyhed.  Nå, det er jo også agurketid.
Det skræmmende var så, at en af argumenter var noget om datterens kommende indtræden i puberteten og en blufærdighed.
Jamen flot kammerat….. din datter er lidt genert, men du aktiverer journalister, kamerafolk mv….og får din datter til et interview hvor hun skal fortælle om det forfærdelige hun har set……  flot,  lad os da bare sige, at din datter har problemer med mandekroppe klokken 8 om morgenen på en strand.   Så er det også helt vildt intelligent [sarkasme kan forekomme], at A: hidse dig op; B: filme disse mænd + tale grimt til dem + offentliggørelse af videoen, hvor man også kan høre din grimme tiltaleform; C: kontakte politi, der sikkert har fået sig et billigt grin; D: kontakte tvstationer mv.  D: og acceptere et interview med din datter hvor hun fortæller om det “gruopvækkende” hun har oplevet.
Magen til mangel af intelligens skal man da lede længe efter.  men nu er den fundet på Enø.

Men hey, det er et frit land vi lever i.   Og det er jo ikke ulovlig at være dum eller pinlig for den sags skyld.
Forresten: jeg har ikke nævnt navne i dette indlæg, men enten har I fulgt med i medierne henover sommeren2013 eller også kan man med simpel googling finde ud af hvad historien er……men pas på: Måske ser du en gammel mands tissemand.

over and out.

 

This entry was posted in blogging, Observationer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.