På niveau med sidste år

Sådan. Nu har jeg “indhentet” formen fra sidste år.

Denne gang viser jeg tabelformen, da 6 grafer oveni hinanden virker lidt uoverskuelig.

Forklaringen til tabellen er, at man i kolonnen med 2. maj 2010 ser, at jeg på 45 minutter kunne løbe[1] 8,46 kilometer. Det var før min pause fra crosstræneren den maksimale afstand jeg kunne klare på det træningsprogram.

Jeg kørte så programmet 28. februar 2011 igen, hvor jeg igen forsøgte at køre maks.afstand, men jeg havde altså kun kræfter til 7,26 kilometer.  Siden da er der gået slag i slag…..og her 2. maj 2011 blev afstanden til 8,66 kilometer.

Min træning 2. maj 2011 vil de kommende måneder være min nye “referencetræning”, når jeg kører Profi program 6.
Det betyder, at når jeg vil se om min form er blevet bedre i betydningen, at samme afstand med lavere puls, så vil jeg bruge 2.maj-træningen som “nulpunkts-måling”.

En anden målsætning for mig vil være, at kunne løbe 9 kilometer på 45 minutter i profi program 6 dvs. gennemsnitshastigheden bliver 12 kilometer i timen.

 

Budskabet af alle de tal og grafer jeg har vist:  Man skal ikke holde pause med sin træning i 6 måneder.  Det tager lang tid at opbygge samme form igen! for mit vedkommende ca. 3 måneder.

 

————-

1. Altså ikke løbe som udendørs løbetur, men ment som i den simulerede afstand, som træningen på en crosstræner simulerer.
?

This entry was posted in motion. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.