ikke vægttabs-relateret for en gang skyld


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Jeg tror, at jeg har min helt egen version af  forfejlede rygestop.

Neglebidning!

Det første forsøg på neglebidnings-stop gjorde jeg tilbage i 10. klasse med “neglelakken”  go negl.  umiddelbart smager den fælt, men efter et par dage var der ligesom dannet et lag teflon på smagsløgene og ækel-effekten aftog.

For at par år siden lærte jeg Mavala STOP at kende.  Og det smager skam superover-fælt.   Men hvad hjælper det, når man glemmer at bruge det?

Hvad er det ved neglebidning som jeg prioriterer højere end pæne negle?

Det vil jeg fundere lidt over i den kommende tid.

www.de3faktorer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.