Privathospitaler: Fedmeindgreb er hastværk – dr.dk/Nyheder/Indland


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Privathospitaler: Fedmeindgreb er hastværk – dr.dk/Nyheder/Indland.

Naturligvis piver formanden for privathospitalernes brancheforening over, at man skærper kravene til fedmeoperattioner, da hendes hovedinteresse er, at så mange opereres på privathospitaler som muligt.

Hendes interesse er slet ikke de fedes helbred, snarere privathospitalernes opfedning af tegnebøgerne!

Ej du:    Hun er ikke en uvildig ekspert.  I klassisk forvaltningsretlig henseende er hun ganske kraftig inhabil, når nu skal lave de anbefalinger som hun senere selv skal arbejde efter dvs. tjener penge på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.