sådan!

Hvis jeg ikke har fået en bedre kondition de seneste to måneder….så ved jeg sgu ikke hvad jeg har fået, da min puls ved samme arbejdsbelastning er ganske meget lavere!

 

rød kurve: 27. april; grøn kurve 2. marts

 

 

ja, der er lidt forskel i hastighedsprofilen….jeg kunne ligesom undervejs i træningen se, hvor det bar henaf….men så lige pludselig tæmmede jeg fartdjævlen for at se, hvor langt pulsen er kommet ned kommet i samme program. Og her er den så: pulskurven:

 

 

Man kan sige, at hvis jeg virkelig lavede en indsats for at følge præcis samme hastighed begge gange, så ville jeg her i dagens træning faktisk have en endnu lavere puls….men pyt med det.

Udstyret var det samme, programmet er det samme, musikken er den samme….alt hvad jeg kan sige er det samme er det samme….kun arbejdspulsen har fået et ordentlig nyk ned af!

Hold kæft, hvor er jeg glad!

 

Og glæden vil ingen ende ta’:
Kunne ikke helt lade være med at se på pulsprofilen fra 3. juni 2010 dvs. fra dengang, hvor min arbejdspuls var i den gode ende og før min crosstræner pause.

 

rød kurve: 27. april 2011; grøn kurve: 3. juni 2010

I ord kan man beskrive det sådan, at min arbejdspuls nu er på samme niveau som før min pause.
Eller sagt med andre ord: 6 måneders inaktivitet kræver 2 måneders evig tilbagevenden fysisk aktivitet for at opnå resultater fra før inaktiviteten.

Tænk så lige på, hvad det kræver, når man flere år ikke har dyrket noget nævneværdig motion?

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.