Et gennembrud

 

image

 

Jeg har opdaget Endomondo…ganske sjovt og nemt at bruge.

jeg startede for små 3 uger siden med 1 minut løb og 1 minut gå  i 40 minutter.   Og har sidenhen udvidet lidt om lidt.   Løbeintervallet er blevet længere, gå intervallet fastholdt.  Ad den vej skubbet gåintervallet ud.

Her til aften har jeg så fordoblet løbeintervallet.  Jeg syntes selv, at det var noget halvhårdt omkring 30. minut.

De første par intervaller er ganske fine og jeg oplever ikke nogen anstrengelse udover selve det at løbe forstår sig.

Mon jeg skal prøve at forkorte et af de første gåintervaller og forlænge i et af de senere.   Jeg skal sådan set bare programmere Endomondo’en  og så sker programafviklingen sig selv, når løbeturen går igang.   Skønt og lige til.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.