Et gennembrud


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

 

image

 

Jeg har opdaget Endomondo…ganske sjovt og nemt at bruge.

jeg startede for små 3 uger siden med 1 minut løb og 1 minut gå  i 40 minutter.   Og har sidenhen udvidet lidt om lidt.   Løbeintervallet er blevet længere, gå intervallet fastholdt.  Ad den vej skubbet gåintervallet ud.

Her til aften har jeg så fordoblet løbeintervallet.  Jeg syntes selv, at det var noget halvhårdt omkring 30. minut.

De første par intervaller er ganske fine og jeg oplever ikke nogen anstrengelse udover selve det at løbe forstår sig.

Mon jeg skal prøve at forkorte et af de første gåintervaller og forlænge i et af de senere.   Jeg skal sådan set bare programmere Endomondo’en  og så sker programafviklingen sig selv, når løbeturen går igang.   Skønt og lige til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.