Rygsmerter, øv da


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

tja, bukserne strammer, skjorterne er ved at blive lidt små (og de er ikke krympet).

alt sammen gode tegn på, at jeg ikke har tabt kilo, men har taget på.

De seneste dage har jeg ovenikøbet bøvlet med rygsmerter.  Det er noget øv.

Jeg vil dog vælge at se positivt på disse smerter, da de giver mulighed for at minde mig om hele tankegangen om mit vægttab.

Sidst jeg fik smidt en masse kilo og holdte dem fra livet et stykke tid….og har stadig 13-14 kilo op til mine velmagts-dage, så var det også smerter som var knastakslen omkring vægttabet.  At jeg ville væk fra smerterne.

Og det ved vor herre, at det vil jeg gerne igen.

Jeg læser lige  DrPhil  og efter det:  Mindfull Spisning af Per Brændgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.