Light….mentale kolbøtter

Light er ikke bare light.   Det er må være gået op for de fleste…og de sidste er vel også snart oplyst.  De har ihvert fald endnu en chance ved at læse med her:

Light eksisterer; Light kan købes; Light kan vælges (til/fra); Light vil blive ved med at eksistere.

Skal man så bare bruge alle sine penge på Light, så’en helt hovedløst.

Nej naturligvis ikke.    Der skal nok omtanke til!

Lige for at lufte en fordom om personer som vælger light produkter for at kunne tabe sig:  Nej, det hjælper ikke at købe et lightprodukt og så bruge tilsvarende mere af samme produkt eller andre produkter bare fordi dette ene produkt er light.
Helt ærlig:   Når Lightproduktet sparer dig for 50 kalorier pr. 100 gram, så du’er det altså ikke, at du bruger 200 gram ekstra af produktet i Lightudgave….så er du ligesom kommet lige vidt.
Eller krøllen med, at når nu du spiser Light Tunsalat, så gør det jo ikke noget, at du smører tandsmør på franskbrødet.  Jo det gør: fordi så har du ingenting opnået!

Brug Light med omtanke!

Selvsamme omtanke kan du snildt også lave med  ikke-light produkter, men lad nu det ligge for et øjeblik, da vi jo nu taler om Light som valget.

Light skal heller ikke være en eller anden tilfældig slankekur som slankekure er flest:  en drastisk ændring af dine normale kost, hvor overvægten reelt kommer fra, men ændring ikke er til at holde ud, hvorfor du vender tilbage til dit oprindelige normalbillede som jo understøttede overvægten…….og mentale kortslutninger gør så, at det naturligvis er Light som er skyld i din overvægt…….ta daaa læs lige igen:   det er din normale kost, som understøtter din overvægt!   Måske skulle du tage og pille ved din opfatttelse af hvad der er normalt.

Igen omtanke.

This entry was posted in Artikler fundet på nettet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.