Lørdagens læsestof

Ikke fordi jeg er den store boganmelder eller -læser for den sags skyld, men obligatorisk læsning for alle som vil igang med en seriøs vægttabsproces som ikke kan andet end at lykkedes er:

Aldrig mere vægtproblemer

På saxo.com skrev jeg for 4 år siden disse bevingede ord om bogen:

Det er nok den mest velskrevne bog på markedet for vægttab. Bogen lover ikke “nemme løsninger” eller “slank om 3 dage”. Man modtager en solid værktøjskasse til at komme kiloene til livs…for bestandig. Ligesom andre gør-det-selv-projekter, så er det ikke nok med at anskaffe sig materialerne og værktøjet, men man skal sandelig også gøre arbejdet. Bogen lægger stor vægt på psykologien ved vægttab og reducerer mad og motion til at fylde meget meget lidt i selve bogen. I din hverdag bør du – syntes jeg – bruge de psykologiske teknikker du får til at få styr på det med mad. Dine forventninger må ikke være, at bogen skal være et “hurtigt fiks” for så bliver du skuffet. Forvent at blive udfordret fysisk, mentalt, socialt og i hele taget i mange sammenhænge i dit liv resten af dit liv. Helt klart 5 ud af 5 fra mig.”

Ovenstående er stadig gældende og når du læser bogen igennem, så vil du opdage, at rigtig mange ideer har jeg overført til de3faktorer.dk, fordi jeg har fundet ud af at de virker for mig.

På introduktions-siden her på de3faktorer.dk skrev jeg noget om, at netop den bog ligesom kickstartede den sidste vægttabsproces i resten af mit liv. Det mener jeg stadig.
Jeg tager faktisk jævnlig fat i bestemte afsnit af bogen for lige at genopfriske nogen ideer som jeg måske skal til at implementere. Sidst var den 6. nøgle: Fysisk aktivitet som blev nærlæst.

Det er faktisk ikke helt tosset at læse tingene igen, når man har fået flyttet sig mentalt på mange punkter og man mangler ligesom den sidste puzzlespils-brik for at puslespillet ser fint ud.

De 7 nøgler er et uundværligt adgangsværktøj til at få gang og holde gang i processen.   Udover fast læsning her på sitet, så bør du helt klart ikke snyde dig selv for en ganske velskrevet bog til varigt vægttab.

www.de3faktorer.dk

smaaskridt.dk: Priser

En ny stjerne på slankehimlen er igang med at se dagens lys.

www.smaaskridt.dk

Og faktisk med ganske fornuftige priser til følge.

Min almindelige købmands snusfornuft siger mig, at priserne er ganske fornuftige set i forhold til de andre internet-koncepter som findes.

Ser man endvidere på indholdet af produktet (afprøvet via gratis-tilbuddet), så er ens egen indsats faktisk ligeså stor som ved alle de andre koncepter.
Med den store forskel, at du ikke får udstukket faste rammer du skal agere indenfor.  Du får valgmuligheder ud fra det udgangspunkt du har og den retning du ønsker at gå i.
Du bliver heller ikke lovet nogen helt fantastiske ting, men du får serveret faktuelle oplysninger som du så kan omsætte til praktiske tiltag i netop helt din hverdag.  Uanset hvordan den så end måtte se ud.

Skulle der ske det, at du har en situation, løsning, problemstilling som ikke allerede er beskrevet, jamen så kan du selv være med til at knytte et vægtmæssigt sikkerhedsnet for dig selv og andre på en sådan måde at dine små skridt bliver til andres små skridt.

Det smarte ved smaaskridt.dk er, at man netop ikke skal marchere i en bestemt retning i en bestemt hastighed som en flok lemminger henimod den næste vægtøgning som er resultatet af slankekure som de er flest.

Hvis du allerede er godt igang med vægttab og er godt tilfreds med din retning og hastighed, så er der ingen grund til at købe et abonnement hos smaaskridt.dk

Hvis du tilgengæld er aktivt søgende efter en vægttabs-metode som tager udgangspunkt i dig og din hverdag, som tager højde for de ressourcer og muligheder som du har adgang til, så bør du afprøve det gratis tilbud.
Hvis du ikke er aktivt søgende og dermed er ligeglad, så havde du ikke engang gidet læse www.de3faktorer.dk 🙂

NB:  Jeg er stadig ikke på nogen måde økonomisk bundet op på smaaskridt.dk.  sandsynligvis køber jeg en 12 måneders periode og bliver aktiv på www.smaaskridt.dk’s debatsider.  Men særlige fordele får jeg hhv. ønsker jeg ikke at få af Per Brændgaard som er sitets ophavsmand.