Fedme kan skyldes kalorieafhængighed – Danmark


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Fedme kan skyldes kalorieafhængighed – Danmark.

Jepper!

Det interessante er i forhold til andre afhængighedsformer fx alkohol, cigaretter, spil mv. er, at ja man er afhængig af mad.

Man skal spise for at leve.
Man skal ikke leve for at spise!

I Berlingeren viser man en slikhylde fra et tilfældig supermarked….og ja, slik er ikke mad.

Kalorier skal der til…. spørgsmålet er hvilke kalorier?

Skal der være kalorier med stor næringsværdi…eller kalorier med lav næringsværdi.

Det er det valg man altid har!   Ta’ valget!

2 tanker om “Fedme kan skyldes kalorieafhængighed – Danmark”


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Det er spørgsmålet om det ikke snarere er sukkerafhængighed, colaafhænighed og junkfoodafhænighed, der er tale om. jeg tror ikke de pågældede ville være tilfredse med at overspise i brocollisalat eller andre sunde ting.


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  admin siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Jo, det er – tror jeg – neandertal-adfærden, at man higer efter den mad som giver flest kalorier på kortest tid….for på skal man ikke bruge unødvendig meget tid på mad.
  En anden karakteristika ved slik mv. er emballagen. Læg mærke til anvendelsen af pang-farver som nærmest inviterer at man sætter sit fokus efter disse farver.
  Problemet er, at man i et moderne samfund ikke skal beskytte sig mod sabeltigre og andre farer, men at man kan sidde på sin flade bagdel….og dermed får man ikke brugt de kalorier man så nemt indtager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.