Alli – igen igen


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Nå, jeg syntes det er lidt skæg, at alli-bilagene anbefaler, at man indtager en diæt og en pille, som så resulterer i, at man skal tage endnu en pille. nemlig en multivitamin-pille.

Det er virkelig nogen som har skudt papagøjen, da man fik overtalt medicin-myndighederne til at få lov til at markedsføre alli-pillen.     Lur mig om ikke Glaxosmithkline har en multivitamin-pille i deres sortiment også, som lige præcis passer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.