Tip 100: Gør det igen

Når du har fulgt godt med undervejs, så har du sikkert taget nogen af tingene til dig for en kort periode og så holdt op igen….eller har måske grinet din bagdel i laser over et eller flere at tipsene….men kunne jeg måske lokke dig til at læse dem igennem igen.

Øverst til højre her på sitet kan du se et søgefelt. I søgefeltet indtaster du ordet: tip.
Så vil tips’ene blive vist lidt ala google, men i bagvendt rækkefølge

Du kan søge på ordet tip efterfulgt af betingelsen site:www.de3faktorer.dk i googles egen søgestreng. På den måde vil google kun søge på www.de3faktorer.dk efter ordet tip.

Jeg har planer om at tage alle tipsene ind til et pdf-dokument, men det må lige vente lidt, da jeg har lidt andre planer for i den kommende højtid, som jeg ikke vil afsløre på nuværende tidspunkt. Lidt vil jeg dog gerne røbe: jeg kommer til at lave noget, som jeg ikke har lavet før!

Derudover bedes du lige huske på, at dit vægttab ikke er hvad du læser her på sitet eller ser i TV.   Næh, det er hvad du gør mellem din læsning af sitet her eller hvad du gør, når du ikke ser TV.

This entry was posted in Hjerne, Hjerte, Indkøbskurv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.