Første spørgsmål: Hvorfor vil du tabe dig?

Svaret på dette spørgsmål vil på den lange banehalvdel være omdrejningspunktet, når du i en periode ikke rigtig kan se meningen med den proces du står midt i, hvorfor det er vigtigt at du tager dig tid til at komme med DIN motivation for vægttab.

Du kan naturligvis lire et eller andet overfladisk svar af omkring din sundhed og “vil have det bedre med dig selv” og andre former for automatsvar. Det er heldigvis din beslutning om du vil lave et løst fundament for de tanker, fornemmelse og oplevelser som ligger foran dig. lidt malurt:  Et usikkert fundament har desværre en tendens, at det man bygger ovenpå fundamentet ikke er særlig holdbart i længden.

Tager du tilgengæld besvarelsen af hvorfor-spørgsmålet seriøst og skruer din individuelle pakke af tanker sammen, så har du allerede en solid værktøjskasse til den dag du står i supermarkedets slikafdelings overdådighed eller cykelturen til arbejde syntes uoverskueligt eller restaurantens kæmpbuffet frister overvældende eller nogen af alle de andre udfordringer som stiller sig foran dig.

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.