Pulverkur: Tænk dig om!

Uanset hvordan du angriber din vægttabsproces, så gør dig den tjeneste ikke bare kaste dig ud i en pulverkur i håb om, at nu kommer kiloene ikke tilbage til røv, slaskeben, ølmave.

En kur er en nedbrydningskugle, hvor dit sæt af vaner er, hvad der blev nådesløst bliver nedbrudt af en hvilken som helst kur (være sig monodiæt, pulver, urter, radikal kostændring eller hvad man ellers vil byde sig selv)!

Derfor vær klar over hvad du vil på længere sigt! En såkaldt “Afterplan”

Det smarteste du kan gøre er, at starte med at ændre vaner som du starter med at tabe dig…..og når du så er nået – som undertegnede – halvvejs…..og så holder vægten i lang tid…så har du etableret et sæt vaner, hvor du har det godt med dig selv…..Og på det tidspunkt kan du så tage dig en kur til det resterende vægttab. For de vaner du så vender tilbage til være de vaner, der giver vægtstabilitet. De overvægtsfremmende vaner har du aflagt i kraft af, at du via den længerevarende vægtstabilitet har taget det vægtstabile adfærdsmønster til dig.

Hvis du valgte at starte med en kur, så ville du ende med at komme tilbage til overvægtfremmende vaner, da du ligesom sprang læringsprocessen henimod vægtstabilitet over.

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.