Om at gøre som præsten prædiker/gør

Jeg læste lige Per Brændgaards nye klumme på jyllandsposten.dk.

Det var opløftende læsning, at selv per b har været i en situation, hvor man faktisk indpisker kostplaner/diæter i en gruppestuderende og sige, at man selv følger kostplanen til mindste detalje….men så, når ingen kigger, så ryger der alligevel noget forbudt ned igennem spiserøret.

Det viser også bare det kostplanernes umenneskelighed og umulige higen efter det perfekte.  Hverdagen er ikke perfekt!  Planer med indbygget perfekthed er dømt til at mislykkedes i en almindelig hverdag, som de fleste af os kender.    lav planer med friheder. Det lyder som en selvmodsigelse i sig selv, men det er det ikke.

istedet for at udstede en smal sti, som man alligevel ikke kan holde sig på…..så følg en retning. Hvis du så møder noget undervejs som ikke rigtig kan mosles, så tillad dig en tur rundt, samtidig med, at retningen holdes.   Du skal nok nå frem.

This entry was posted in Artikler fundet på nettet, Hjerne and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.