Jan11: 3,8 kilo


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det er jeg godt tilfreds med.

Kunne jeg have gjort det uden nupo. Måske, måske ikke.

Har det fint med de tiltag jeg sat i gang.  Hvorfor så ikke fortsætte den gode stil.

2 tanker om “Jan11: 3,8 kilo”


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Tillykke.
  Hvor mange måltider skifter du ud med Nupo om dagen?


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Carsten siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Mindst 1; Helst 2; Sjælden 3.

  ved 1 og 2:
  Det er oftest min morgenmad som står på en pulverhalløj.
  Jeg kombinerer så med mindre portioner til frokost og aftensmad…og øget opmærksomhed.

  Ved 3: Det er de dage, hvor jeg ikke har brug for at komme ud af lejligheden eller på anden måde kan leve i en “osteklokke”.

  Det er nok den øgede opmærksomhed på kalorieindtaget, som giver noget i det lange løb. Der er dog lige det korte løb, som skal “overståes” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.