Marts2011: Ikke flere eksperimenter


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Back to basic.
Fortiden er en fantastisk læremester. Ligeså ens supermarkeds-kvitteringer, der i bund og grund er dokumentation for hvad man spiser [[[[jajajaja, man køber også nonfood i supermarkeder…og man køber også mad andre steder end supermarkeder….langt det meste mad købes for de flested vedkommende vel i supermarkederne…eller hvad?]]]]

Jeg duer bare ikke til eksperimenter.  I hvert fald, hvis eksperimentet skal ende med vægttab.   Det giver vægtstabilitet.  Og fred være med det….det er hvad jeg skal opnå, når 40kg-vægttabet er i hus!

Jeg udskriver her 1. marts et mad-dagbogs-skema…og udfylder det om hvad jeg spiser og laver!   Jeg kender mig selv godt nok til, at jeg naturligvis er ærlig om skemaet….det som heldigvis sker er, at siden jeg ved, at jeg skal skrive ned hvad jeg spiser hhv. laver, så undlader jeg at spise uhensigtsmæssig hhv. er noget mere aktiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.