Ingen grund til at gentage et fejlslaget mønster

Tilbage fra ferie, der vægtøgningsmæssig har budt på hidtidig uset succes…ej må hellere sige: mindst fiasko gennem mange år.

De tidligere års ferie har næsten modarbejdet hele 1. halvårs vægttabssucces.
Vi taler vægtøgninger på 6 kilo på 14 dage i 2008 og 2009; 4 kilo på 28 dage i 2010

I år har jeg kun taget 1,3 kilo på fra afrejse til hjemkomsten her i 2011.
Jeg vil næsten stille påstå, at 1,3 kilo er indenfor de daglige spring som vægten kan have fra dag til dag.

et andet mønster jeg vil bryde er den tavshed som er på de3faktorer.dk efter en ferie.  Nu har jeg været hjemme en uges tid og der har ikke været en eneste avisartikel eller tilsvarende som jeg  har henvist til eller skrevet egne bevingede ord.
Der kom en venlig besked fra Per Brændgaard i min facebook-indbakke om, at jeg er blevet tilføjet i hans linksamling på hans blog. Såfremt nogen klikker på linket på bloggen, så må de hellere komme over i en blog med en vis aktivitet.  tak for “skubbet”.

 

Et tredje mønster jeg vil bryde er crosstrænerens stilstand efter en ferie.  Jeg har før ferien haft et godt forhold til crosstræneren og i de tidligere år, så er det så som så med crosstræner-træningsrunderne….Og jeg har det kanongodt efter en crosstrænertur, så hvorfor egentlig ikke bar komme igang igen.
Her til aften tog jeg lige en 37minutters tur.   Crosstræner gør godt for kroppen.

 

This entry was posted in blogging, Hjerne and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.