HurtigKure og overvægt

Spørgsmål: Der findes jo mange kure derude som lover hurtige og varige resultater, hvorfor ikke bare tage dem?
svar: 

Fordi de ikke virker!   Ingen af dem!
Det lidt længere svar er så’men, at alle de magiske kure går ud på én ting: at tage dine penge.
Alle kure går ud op, at du – for at opnå resultaterne – skal ændre din adfærd drastisk hen i mod kalorieunderskuds-adfærd, hvilket naturligvis bevirker, at du smider et par kilo.   Bagsiden af medaljen er: for at få adgang til netop den konkrete kurs “guldkorn”, så skal du slippe nogen kroner.
Alle slankekure har en kortsigtet succes, da man over en kort periode snildt kan pålægge sig begrænsninger hhv. påtage sig nogen handlemønstre som er pålagt udefra.  Før eller siden vil dit menneskelige frihedsbehov gøre oprør mod det pålagte eller blot undlade at følge selvsamme instrukssamling.   Så når en slankekur ikke virker så skyldes det som sådan noget naturligt som trangen til selvbestemmelse.

 

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.