Volleyball


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Så fik jeg prøvet volleyball og lad mig sige det sådan….det er altså hårdere end man lige tror

Vi har alle spillet lidt volleyball for sjov i folkeskolens idrætshal, men jeg skal da lige love for, at en rigtig volleyball-bane er noget større end hvad haderslev realskoles gymnastiksal kan præstere.
Og teknikkerne er også noget mere avancerede….

Det bedste ved det hele: Det er ikke sidste gang, at jeg tager til volleyball.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.