Tip 20: Fedtfattig Yoghurt


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det behøvedes ikke være sødmælkyoghurt, vel?

Der findes faktisk ganske udemærkede fedtfattige yoghurter fx Arlas Cheasy serie, hvor man kan få noget yoghurt naturel, hvorpå du kan drysse findelt Rugbrød (altså ikke sukkerfyldt ymerdrys, men et rugbrød du har smuldret).
Skærer du ovenikøbet et æble i små tern, så har du samtidig fået dig et skud vitaminer og sparet på sukker og fedtkontoen.

Så nemt kan det gøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.