Tip 32: Kage


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

De gode bagere rundt om i det ganske danske land har en bred vifte af kager i deres sortiment.    Det er som – tidligere skrevet – ikke nødvendig med flødekage hvergang.    Ligeså med, at der er ikke nogen grundlovs sikret ret til, at du partout behøvedes at gribe ud efter det største stykke?

Prøv en enkelt gang at søge efter det mindste stykke….og så tilgengæld nyd det med hvert eneste bid.    Jeg formoder at du vil opleve den samme nydelses-effekt som du ville ved et større stykke, men denne gang uden de ekstra kalorier, samt at du egentlig ikke har lyst til 2. runde.

Gi’ det et forsøg, ok?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.