Tip 44: Sovsen


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Her er nok mange danskere som vender al det slankeri tommeltotten nedaf……der skal edderhugme ikke serveres sauce (det hedder sovs i Jylland, når der ikke er nok) i det daglige.

Jeg siger bare, at det altså ikke behøvedes være smørsovs, opbagt sovs eller nogen af de andre klassiske fedtsovse.  Man kan sagtens lave ganske udemærkede lette sovse til forskellige retter.

Her i husstanden har vi fundet ud af, at Knorrs Bearnaisse (den klassiske) faktisk ikke tager skade af ikke at få smør eller sødmælk.   Skummetmælk, piske grundig og lade den koge bare lidt mere end hvad opskriften siger på emballagen, så er der faktisk sovs nok til de fleste familier i en mængde som er fornuftig.

2 tanker om “Tip 44: Sovsen”


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Mark siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Kommer I så ikke smør i?


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  admin siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Fuldstændig korrekt….og så ovenikøbet skummetmælk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.