Tip 45: Sovsen, del 2

Hvorfor ikke lade råvarerne komme til deres fuld ret uden at sovse dem ind i ……sovs.

Selvom man foretager diverse fedtuddrivelser i bedste exorcist-stil, så er et af grundelementerne i sovs: fedt.

Man kender det fra den netop overståede griltid, hvor den nygrillede bøf netop ikke bliver sovset ind i en mere eller mindre kendt blanding af tykflydende vædske kaldet sovs.   Måske lidt sennep, men det er så det.

Eller hvad med smagen af en grønsag?
Porrer har en helt fantastisk smag og sammen med et lille drys dild kan det næsten ikke blive meget bedre.
Eller hvad med en omgang finsnittet hvidkål med en middelstærk karry….kan du sige kostfibre og mæthedsfornemmelse i skøn forening med SMAG.
Eller hvad med at droppe supermarkeds kedelige tomater og opsøg en rigtig grønthandler, hvor du får stilktomater, hvor du alene ved at røre ved tomater

En middag behøvedes ikke være en farvelade af smagsnuancer.   Ingredienser kan sagtens danse ballet på dine smagsløg uden glidemidlet kaldet sovs.

Skriv et svar