Tip 48: Fedtfjernelse, del II


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Når du har lavet en sammenkogt ret i så stor en mængde, at der nok til to dage……så lige inden du varmer retten op på anden dagen, så har fedt samlet sig i øverst og er lige til at tage med en ske…….det er hvert fald en af de nemmeste fedt at spare er den du ikke spiser.

NB:  Du har naturligvis allerede fra starten tænkt over at reducere mængden af fedt allerede i første dags portionen…..men der kommer altså altid noget op til overfladen senere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.