Tip 52: Indpakning


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Hvad med at lade grøntsager og fisk blive tilberedt i deres egen vædske…..det giver plads til alle de smagsoplevelser som nu kan være i den kvalitetsråvare du har fået købt.

Du kender det fra den bagte kartoffel, men tricket kan du sagtens lave med alle mulige og umulige andre råvarer også.

Apropos Bagekartoffel:  Du behøvedes ikke at vælte kartoflen i kryddersmør eller 38%cremefraiche.  9%cremefraiche’en eller fromagefrais/kvark kan sagtens gøre tricket for en hæderlig smagsoplevelse uden alt for meget fedt. Eller også bare brug noget mindre af smørret.

Desværre er ovntilberedning ikke så miljøvenlig som kogning og stegning. De fleste varmluft-ovne kan nu godt tilberede hele middagen i samme ovnopvarmning.

Har man en smule travlt i hverdagen (og hvem har ikke det), så kan man som et alternativ lade være med at pakke kartoflen ind i sølvpapir og så sætte den i mikrobølgeovnen i 5-10 minutter [afhængig af størrelse].  Det får man også et hæderligt resultat af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.