Tip 56: Auberginer


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Ja, hvem skulle dog tro, at jeg skriver et par bevingede ord om den lille uskyldige aubergine.

Det gør jeg fordi Auberginen i sig selv er ganske fortræffelig i alverdens retter. Sagen er bare den, at den suger fedtet til sig som en svamp.   Noter for dig selv:  Ved brug af auberginer, så minimer brugen af olien.  Olien ender bare i Auberginen…og den bliver spist. Og så ryger der lidt på mave, baller og lår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.