Tip 68: Restaurant, del III


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Det engelske ord for forretter: appetizer  bør du faktisk praktisere:  at vække appetiteten.

Der er ingen grund til at forretten gør dig mæt. Brug forretten at være styrende for resten af middagen.

Hvis du er på thairestaurant, så er det fristende at bestille rejechips, men jeg vil lige gøre opmærksom på, at rejechips kun er maginalt bedre end kartoffelchips på fedtfronten.  Thaimad er ellers en rigtig godt køkken med gode grøntsager og kød, men rejechipsen bør du holde fingrene fra, når du vil spare på fedtet.

Rejechips

Næringsværdi pr. 100 g:
Energi:
Protein:
Kulhydrater:
Fedt:
Natrium:
2070 kj/494 kj
0,5 g
71,7 g
22,8 g
0,9 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.