Tip 77: antipasti


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Eller hvad jeg på dansk kalder: måltiderne mellem mellemmåltiderne.
(jf. lidt googling, så er antipasti flertalsformen for antipasto)

I guder, hvor er det fristende lige at tage en bid mad inden det rigtige måltid starter.
Ganske enig. Desværre er det sådan, at traditionelle antipasti-retter er indhyldet i fedt af forskellig karakter.

Ja tak til Antipasti, hvis du kan finde nogen fedtfattige udgaver.

5 tanker om “Tip 77: antipasti”


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Hvor lidt fedt spiser du egentlig i %?


 2. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Mark siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Og hvis du har børn, så er det ekstra fristende, at stikke dem noget, når de plager sidst på eftermiddagen.

  Til gengæld har de så ingen appetit til den aftensmad, du har knoklet for at lave.


 3. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  admin siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Hej Inger

  Svaret må være: Blankt.

  Jeg har vitterlig ingen anelse hvad fedtprocenten er i min mad.

  Det eneste jeg ved er, at jeg siden februar har tabt ca. 10 kilo (fra 115 til 105 her til morgen).

  Jeg gør mit ypperste til ikke at veje min mad eller holde point eller noget i den stil. Jeg går mere en retning, men hvordan det enkelte skridt er har jeg ikke den store fokus på.

  Min proces er ligesom en gåtur, hvor jeg fokuserer på hvad jeg oplever og hvad der er interessant at se undervejs….selve gå-bevægelsen overvejer jeg ikke så meget.

  Jeg fik prøvet en interessant gå-meditation hos Per Brændgaards Heldags-kursus, hvor man fokuserer på hver enkelt bevægelse, berøring, muskelbevægelse, åndedræt…..i hele taget total krops-nærvær. Det er vist den eneste gang jeg har koncenteret mig om at gå.


 4. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Inger Andreasen siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  OK, jeg troede du brugte “mad i tal”.


 5. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  admin siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Jeg kan godt se, at indtrykket kan opstå siden jeg linker til madital.dk.

  Det gør jeg dog mere af den årsag, at jeg syntes konceptet bag madital.dk er godt, når man ønsker at monitorere sit kalorieindtag og -forbrug, samt vægt. Eller bare finde ud af kalorieindholdet i en enkelt ret.
  Prisen for deltagelse i madital.dk er også tiltalende for mig. Nemlig gratis.

  Der findes også betalingssites med det formål, men som sagt: man skal betale for det…og der findes sgu så rigelig juks og humbug i slankeindustrien, så de gratis alternativer bør fremhæves istedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.