Nye toner.


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Helt ærlig, hvad skal det til for.

Hit med chokoladerne!  Er der nogen som vil købe en crosstræner?  Wii’en er jo ikke andet end dyr bogstøtte?

Køb nogen aktier hos Haribo og Ferrero…Nu går Carsten slikamok. Og den eneste motion jeg gider vil være at kaste løbesko og volleyball-knæbeskytterne så langt jeg kan.

Fuck de gode intentioner, hvad sjovt er det ved det hele.    nydelse består sgu da i at æde løs fra fødevare-industriens gda-mærkede varer….man kan ikke få nok.   Lige netop mit forbrug skal ophæve finanskrisen.

En tanke om “Nye toner.”


  1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
    Mark siger:

    Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

    Jeg hoppede næsten på den, men det er, trods alt, så kedeligt at gå mainstream.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.