Torsdags træning.

Nu er jeg ret glad for min crosstræner, så hvorfor ikke fortælle lidt om den.

Fordelen ved min crosstræner er den, at jeg kan tilpasse den helt efter mit dagshumør. Og det tager faktisk ganske kort tid at sammensætte et program

Et af mine tilbagevendende programmer er en kombineret cooper-test og lidt anderledes intervaltræning.

Cooper-testen går i  al sin enkelhed ud på at løbe så langt man kan på 12 minutter. Siden det er fysiologisk godt lige at lave lidt opvarmning, så indbygger jeg 2 minutters opvarmning, hvor det bare er meningen at musklerne skal vænne sig til at lave noget.

Herefter sparkes der bagdel i 12 minutter for at se, hvor langt jeg kan komme, hvorefter jeg lige falder lidt til ro i 2 minutter mens pulsen skal ned i et menneskeligt leje.

På det tidspunkt er jeg ikke i tvivl om at jeg er løbet varm, men jeg giver den så lige ca.30 minutters  intervaltræning, med den twist de perioder, hvor jeg har udset at løbe hurtigst bliver tungere og tungere….og så lettere og lettere. Efter 54 minutter  takker jeg af og laver strækøvelser for ikke at have ødelagte muskler dagen efter.

Grafisk ser turen således ud:

crosstrænerens Performance går ikke højere end 400, men det er sandelig også tungt nok

www.de3faktorer.dk

This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Torsdags træning.

  1. Pingback: Torsdagens coopertest | de3faktorer.dk

  2. Pingback: al tvivl må være fejet af bordet nu | de3faktorer.dk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.