The Great Glen Way regn

Og et helt kapitel for sig: Regntøj
Tja, rygtet siger, at der regner meget i Skotland. Det rygte oplevede vi i ca. 1½-2 timer i løbet af 7 dage. Og ja, det var noget træls noget, men så slemt var det nu heller ikke.
Og naturligvis havde vi vådt tøj resten af dagen….for når man har regntøj på, så sveder man alligevel og det bliver tøjet inde under regntøjet også vådt af.  Og så kommer man til at fryse, når man tager sig regntøj af og vandet prøver at “fordampe”.
Derudover oplevede vi nogen enkelte dryp hist og pist, men jeg tror at jeg nu har brugt mere tid på at beskrive de dryp end jeg hvad jeg reelt oplevede.
Rygte om regn i Skotland:
En af vores B&B-værter blev faktisk lidt træt i ansigtet af, at rygtet eksisterer.  Netop The Great Glen Way er – i følge ham – en af de tørreste områder i Skotland. Særlig udenfor perioden juli – august.
Vi havde en lille dialog omkring, hvorfor rygtet eksisterer og vi kom frem til følgende konklusion:
– Det regner meget i juli – august, hvor der er mange turister. Og disse turister fortæller naturligvis,at de oplever regnvejr.
– Når det regner bliver – uanset øvrig optimisme og glade livsholdning – oplevelsen af Skotland noget mere farvet af gråvejret.  og der skal – på en ferie – ikke mange timers/dages regnvejr til for at man oplever, at hele ferien mindes som meget regnfuld.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.