Mandler er usunde


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Der er ca 600 kalorier pr 100 gram

Og de fedtstoffer mv som nødder og mandler roses for er ret dyre møkt i kalorier. Find andre kilder.

En tanke om “Mandler er usunde”


 1. Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524
  Jacob Riis siger:

  Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

  Nødder er da rigtig sunde Carsten. Du skal bare ikke spise en pose på en weekend. 15 styk om dagen er fx fint. Det er fx lidt til havregrynen, et par stykker når du hjem fra arbejde. Og et par stykker om aftenen.

  Det gælder i øvrigt mange sunde ting. Det er ikke nødvendigt at spise voldsomme mængder af dem bare fordi de er sunde. Den menneskelige hjerne kan godt have lidt svært ved at stoppe med at spise når posen først er kommet hjem fra supermarkedet.

  Måske har du et par tricks der kan narre din hjerne…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.