De fede de skal svede

Ok, jeg er ikke specielt positiv stemt overfor DR1’s tv-satsning, men så fik jeg lige set TV3 fra forleden på harddiskoptageren. Der blev min manglende positivitet direkte konverteret til negativ længerevarende forbavselse over den måde TV3 laver deres nyeste   nuudstillervimenneskersomerienlivssituationsomersundhedsskadeligfordem-udsendelsesrække. Jeg taler ikke om Luksusfælden, som i den lødige ende om, hvorledes man vender en financiel miskmask-situation til noget som gør, at fogeden ikke banker på døren for at gøre en hjemløs.

Næh, det er   Min fede familie.
Lene Hansson har hendes skøre ideer om måltider og smooooooooooooooooooooothies (i guder må vide om hvem der har opfundet at frugt er smartest i blended form…og så sælge det til overpris.).
Hun bliver overtrumfet af en oversergeant fra forsvaret, som – i udsendelsen – udtrykker overraskelse over, at deltagerne er i dårlig form.  Der forsvandt min respekt for oversergeanter, særlig når han udsætter dem for en test som enhver burhøne kan sige sig selv kan sige viser et nedslående resultat.

Ligesom ved DR1s udsendelse er det ikke deltagerne som jeg undrer mig over.  Den situation de står i kræver – efter min bedste overbevisning – handling.  Det er Lene Hansson og OS’ens tilgang, tillagt tvholdets fokusering på, at vægttab kræver tårer, gråd, psykisk nedbrydende anråb og ulidelige følelsespornomusik, krydret med nogen manuskript-replikker fra deltagernes unger.

Jeg ville rigtig gerne se opfølgnings-interviews fra de deltagere som har deltaget i Lene Hanssons tidligere udsendelser.   Eller hvad tilbagefalds-procenten er i hendes klinik.  Uden tvivl vil hun kunne fremvise et par succeshistorier, men det interessante er: hvor mange mennesker har hun tjent penge på…og hvor den lenehanssonske metode virker af røven til, da den slet ikke tager højde for det unikke menneske som mennesker nu en gang er!

Jeg ønsker deltagerne alt mulig held og lykke med jeres proces.

This entry was posted in Artikler fundet på nettet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.