110kilo-barrieren


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

Nu er jeg for sjette gang i denne vægttabsproces kommet ned til 110kilo.

Alle de andre gange er desværre ikke været langsigtet holdbar. Eller bedre sagt:  Fakta er, at jeg endnu har tilgode at være under 110Kilo i længere tid ad gangen.

Jeg ved ikke om det er fordi jeg tænker forkert eller måske ikke kalder tingene for noget mere overkommeligt.
Alene overskriften af denne artikel:   barriere.
Hvis man smager lidt på ordet barriere, så det faktisk i visse sammenhænge et positivt ord (fx en dæmning, der er en barriere for noget vand), men i processen om at gå ned i vægt, så kan ord som barriere eller grænse virke som forbudte overskridelser man har bygget op inde i hovedet.

Derfor vil jeg i den kommende tid skrue op for selvmonitoreringen på vægt, aktivitet, tanker og handlinger.
Du kan se min seneste vægtskema og aktivitetsoversig på: vaegt.pdf

I tilfælde af det går jeg stadig “hænger fast” i 110kg-klubben, så har jeg i det mindste nogen data at kunne analysere.
Best case scenario er naturligvis at jeg ikke har brug for at analysere, da jeg endelig har forladt 110kg-klubben og dermed har underbygget min påstand om at selvmonitorering er et godt værktøj at bruge  i en vægttabsproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.