Alli, …..hvor bliver jeg forbavset

Nå, jeg kan jo ikke holde min mund alligevel.

Jeg har læst en – i mangel af bedre – neutral kilde om Alli:  http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/alli/H-854-da1.pdf

Jeg tillader mig at citere:

Patienter, der tager Alli skal påbegynde en diæt kombineret med motion, inden de begynder behandlingen.

Kan man der af udlede, at Alli i sig selv ikke giver noget vægttab?   Ja, da Alli først må tages, når man er startet på en diæt i kombination med motion. Det skal lige siges, at der i den artikel fra EMEA  senere specificeres, at det skal være en lavkaloriediæt.

Hvilket forbavser mig endnu mere, at selvom man følger en lavkaloriediæt og kombinerer det med motion, at der så stadig skulle være behov for Alli-pillen.   Pillen i sig selv giver jo ingen resultater udover:

alli_bivirkninger

Hele indlægssedlen kan findes på: http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/alli/H-854-PI-da.pdf

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.