En by på skrump, del II

Ok, jeg ville løbe skrigende bort, såfremt psykolog Camilla Holst bare tilnærmelsesvis bare begyndte at analysere mig. Hvilket hun så garanteret ville kunne få til endnu en analyse.
Gad vide, hvordan Camilla Holst ville blive analyseret, når hun blev sat på den varme stol?

I guder, hvor har jeg koloenormt meget forståelse for at superskrumper Louises holdning til de sindsyge hændelser (skæld ud, motion til hun kun kan tænke på motion som noget bæh osv osv osv) hun bliver udsat for.

Det er udsendelsen af 22. september 2009 som jeg bliver sindsyg sur på.  Magen til total forvredne overfortolkninger og presse – de såkaldte – choachenes egen agenda ned over hovedet på Louise…. Føj for satan.

Chris, hvis det er nogen der har et attitude-problem, så er det jer “panel-domstol” eller dælen I kalder jer i denne uge.

Hvad helvede bilder I jer ind?

Hold kæft, hvor er jeg pissed på jer.   Jeg er godt klar over, at I griner hele vejen ned til banken pga. jeres dagligdag indenfor den slankeindustri, hvor I nu har fået offentlige licensmidler til at presse jeres egen snævre og til tider militaristiske teknikker (fx hu-haa hylet) ned over sagesløse jyder og børn.

Tilbage til Louise: et vægttab på – jf. udsendelsen – kun 2,3 kg på 3 uger.
Kun…..føj for en udlægning….. og så det der at hun partout skal bryde ud i gråd med gruppepres som et åg og at hun har været med til at sprede en dårlig stemning……huuu-aaahhh fy for satan.

Et lille tip til Chris:  Gå tilbage til Politiken.tv hvor du havde nogen ganske fornuftige tips her i foråret om dette og hint. endvidere drop den der militaristiske huuaahh fra US Marines. Du håndterer intelligente civilister og hele mennesker!
og til Camilla Holst: Jeg noterer lige for mig selv, at du nok er den sidste som jeg på noget som helst tidspunkt skal søge råd hos.  Magen til behandlermasersinegenagendanedoverhovedetpåklientoguansethvordanklientenreagerbrugerbehandlerenklientensreaktiontilatbekræfte sinegenteoriomatdetnokerrigtighvadmanlaver skal man da lede længe efter, men fundet det blev du.

I guder, hvor jeg håber på, at I skal betale for at den reklameplads DR stiller til jeres rådighed i bedste sendetid.

Eller I får måske tilstedegodtgørelse for det “arbejde” I viser frem?  I hope not!

Jeg bliver næsten nød til at se udsendelsen om bootcampen for at se om I bliver bedre til det I gør…..det kan kun svært blive ringere.

Igen bedes man bemærke, at jeg på ingen måde kritiserer superskrumperne eller de øvrige ebeltoftere. Superskrumperne er nok de modigste mennesker jeg har set på tv….at lade sig køre gennem medie-tamtam’et med behandlernes egen agenda som første prioritet….om jeg gad stå model til den slags.  Hatten af herfra.

This entry was posted in Hjerne, Hjerte, Indkøbskurv and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.