Ydre faktorer


Warning: Use of undefined constant user_level - assumed 'user_level' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/de3faktorer.dk/wp-content/plugins/ultimate-google-analytics/ultimate_ga.php on line 524

arv, miljø, levevilkår, sociale situationer, livshændelser, alt sammen er med til at bestemme om du når dit mål.

Eller som i et spil kort:  Det er de kort som er dig givet.

Det interessante er, hvad kan det så være at nogen mennesker oplever den ene nedtur efter anden eller måske bliver udsat for et alvorlig hændelse (ulykke) og så alligevel bevarer det gode humør eller vokser med den nye livssituation.

Hvad er det ved deres hemmelighed?

Jeg tror, at det starter med en holdning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.