Hvad er forskellen?

Har vi ikke alle hørt noget i retning af:   hvad er det dog nogen gør som bare gør, at de ikke tager på?

Tja, jeg kan ikke helt lade være med at tænke, når nu jeg cykler til/fra arbejde…..og se på mine medcyklister.  og så var jeg forsøgte at lave tælle hvor mange overvægtige som egentlig cykler her i denne – indrømmet kedelige – vintertid.   Det er der faktisk ikke så mange der gør.

Jeg tænkte også lidt tilbage her i foråret og sommers….jo, der var der da nogen flere som bevægede sig på jernhesten.

Er det mon hemmeligheden?  At man holder sig i bevægelse hele året rundt?

Bare en tanke som jeg lige har lyst til at kaste ud i offentligheden.

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Hvad er forskellen?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.