Virker det eller virker det ikke?

Så nemt kan alle slankekoncepter koges ned!

Ikke kun virker som i, virker mens man følger konceptet.  Men virker som i: varigt vægttab.

Hvor mange slanke-kure/-koncepter har du været på?   5, 10, 15 eller flere?   Har nogen af dem medført, at du varigt holdte dit vægttab?

Siden du stadig er overvægtig, så kan du vel kun svare at ingen slankekur har givet dig det ønskede resultat:  varigt vægttab.

Hvorfor så blive ved med at gøre det du altid har gjort?

Start med at tænk nyt.  gør noget du aldrig har gjort før.

Gør det med tankemæssig kontakt til dine følelser og følelsesmæssig berøring med dine tanker. Med denne “yingyang-tankegang” sætter du handlinger iværk som passer til netop dig!

Eller brug din almindelige snusfornuft. Lær dig selv noget kildekritik, så kan holde skidt og kanel adskilt i alle de slankeinformationer som huserer på nettet, dag-/uge-blade eller samfundet som helhed.  Søg ikke kun på slankekoncepterne, men også kritikken af dem.  Eller bare kritik af slankekoncepter generelt.

En god hovedregel er, at jo mere specifik og konkret konceptet er med hvad du skal spise/gøre hhv. ikke skal spise/gøre, jo sværere er det at efterleve anvisningerne på længere sigt.  Og når du ikke kan efterleve anvisningerne, så er konceptet ikke noget for dig = virker ikke!

This entry was posted in Hjerne, Hjerte, Indkøbskurv and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.