Tage sig sammen og vægttab.

Nej nej og nej.

At tage sig sammen svarer lidt til, at man under en spændende film standser med at trække vejret.  På et eller andet tidspunkt bliver man sørme nød til at trække vejret igen.

Et vægttab af længerevarende karakter er en anderledes opgave, udfordring, proces, hændelsesforløb eller hvad man nu har lyst til at kalde den perlerække af handlinger man sætter i forlængelse af hinanden for at kommer overskydende kilo fra sidebenene til livs.

Spørg bare overvægtige, der på et eller andet tidspunkt har tænkt tanken om at tage sig sammen – eller synonymet: viljestyrke……og sammenhold det med, at de selvsamme personer endnu ikke har opnået et varigt vægttab.

Hvad skal man så gøre, når nu at tage sig sammen hhv. viljestyrke virker så dårlig for de fleste?

Brug din hjerne, følg dit hjerte, fyld indkøbskurven med et anderledes sæt vaner.  Kort og Godt:  Læs sitet her!

Det koster ikke noget og er – i al ubeskedenhed – fyldt med gode tips&tricks fx indlægs-serien fra 14. august 2009 og 100 dage frem med et dagligt tip om, hvorledes du i konkrete situationer kan spare kalorier (oftest fedt).

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.