Når det du gør ikke gør nogen forskel: Gør noget andet!

en lidt længere overskrift i indlægsrækken om, hvorfor jeg vælger som jeg gør.

Ikke for at retfærdiggøre det overfor mig selv eller andre.  Snarere en af de livs-visdomme man kan bruge på til at opnå det man ønsker.

Hvis du ønsker at holde op med at ryge og nikotin-plastre for femogtyvende gang ikke har gjort, at cigaretter stadig har forladt den faste plads på husholdningsbudgettet, jamen så er det nok ikke nikotin-plastre som er en farbar vej for DIG!
Det er ikke fordi det er noget i vejen for dig. Der er stadig andre muligheder.
Er dit succeskriterium for højt? er metoden vanskelig forenlig med din hverdag? er der dokumentation for virkningen af metoden?

Når du på 4. år leder efter job og du opfylder jobcenterets minimumkrav om x antal skriftlige ansøgninger pr. tidsperiode….og du stadig ikke har fundet noget job….jamen så gør noget andet….Andre mennesker kan finde job….så kan du vel også.

Nu har jeg på min vej til 90 kilo opnået 20 kilos vægttab og holdt det gennem længere tid.  Noget de fleste slankekure i hvert fald ikke kan prale af.  Det mest fordi, at jeg har valgt MIN vej.  Jeg har hentet inspiration hos andre….og det ville da være tåbelig ikke at lade sig inspirere.
Når min metode så har givet en resultatmæssig stilstand et godt stykke tid, så kan jeg blive ved med at gøre som jeg gør….og opnå det jeg opnår: resultatmæssig stilstand.
Eller også kan jeg vælge, at gøre noget andet.

Siden jeg er naturvidenskabelig indrettet i mit hoved, så gør jeg altså det, at har kigget på om der findes en metode som er veldokumenteret. Det er der!  I metodens reneste udgave er jeg på ingen måde i tvivl om, at resultaterne står i kø for at komme til…..tilgengæld kan jeg se, at en naturlig konsekvens af metodens renhed også medfører konsekvenser jeg ikke er villig til.    Hvorfor jeg tilpasser metoden til en hverdag jeg kan stå inde for.   For på den måde at opnå resultater uden at gå på kompromis med det jeg værdsætter i mit liv udover ønsket om at opnå vægttab.

Status indtil videre:   januars højeste vægt: 112,6 vs. dagens vægt: 108,5.

Så ja, det jeg har gjort anderledes har virket!

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.