Indfør mere sult….ej i Afrika forstår sig.

Igår aftes så jeg showet om sulten i ØstAfrika.  Det miljø er der stikmodsatte problemer end det er i den del af verdenen som er ramt af fedme-epidemien.

Afrika: For lidt mad….og den mad som er…er på for få steder…og til tider lander i det forkerte hænder.

I den del af verdenen, hvor overvægt/fedme har taget i befolkningen er problemet, der er for meget mad….på for mange steder….og til tider lander mellem de forkerte tænder.

Og måske er det lidt usmageligt at skrive om, at man den vestlige verden bør indføre sult. naturligvis ikke sult som det kendes fra Afrika. Men den form for sult, der naturlig opstår mellem og inden måltider.

Jeg kan allerede høre de flere automat-reaktioner, at man jo skal huske ikke være sulten, da man så lige pludselig grovæder alt omkring sig….jamen det er heller ikke den sult som jeg vil udpege.

Jeg vil beskrive den sult som du kan bruge…uanset om vi taler morgenmad, frokost, aftensmad, hjemme, ude, hverdag eller ferie/fest.

Prøv at sætte sult på en skala fra 0 – 11, hvor yderpunkterne er uønskede situationer. Eller med andre ord være opmærksom på 1-10, hvor yderpunkterne er situationer som eksisterer, men du i bund og grund slet ikke har behov for at tænke over.

Klik for større billede

Sætte trin og ord på Sult

This entry was posted in Hjerne and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.